Forumul Universitatii Spiru Haret
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Forumul Universitatii Spiru Haret

Forumul studentilor Universitatii Spiru Haret. Forumul unde se rezolva grile, cursuri, manuale, informatii utile, teste, prietenii intre studenti .

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi

Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
alba ca zapada
***ADMIN***
***ADMIN***
alba ca zapada

Data de inscriere : 03/12/2009

Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 10:16

LUCIK_LUCIK a scris:
Ce faci Gigi, singurel ? scratch eu sunt in curatenie, dar ceilalti ce fac ? :rd_01: :to_01:

ziua buna heyyy :Mpesh _01:
si eu tot la curatenie : cry _ 3 : : paaa :
Sus In jos
Nathalia
*** Top Poster ***
*** Top Poster ***
Nathalia

Data de inscriere : 06/02/2010

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 10:17

Buna Geo. :Ksn_01: spor la treaba. :plc_01:
Sus In jos
alba ca zapada
***ADMIN***
***ADMIN***
alba ca zapada

Data de inscriere : 03/12/2009

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 10:18

LUCIK_LUCIK a scris:
Buna Geo. :Ksn_01: spor la treaba. :plc_01:

merci la fel :Ksn_01: :Mpesh _01:
Sus In jos
osicean
***VIP***
***VIP***
osicean

Data de inscriere : 29/12/2009

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 10:46

Buna dimineata , tuturor !!!! heyyy :Mpesh _01:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
osicean
***VIP***
***VIP***
osicean

Data de inscriere : 29/12/2009

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 10:47

LUCIK_LUCIK a scris:
O venii ea si ziua aia cand s-o mai termina cu treburile. No

Niciodata !!! Evil or Very Mad :Cst_01: : shame_ :
Sus In jos
Nathalia
*** Top Poster ***
*** Top Poster ***
Nathalia

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:02

osicean a scris:
Buna dimineata , tuturor !!!! heyyy :Mpesh _01:

Buna dimineata. :Ksn_01:
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 48
Localizare : bacau

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:24

buna ziua ,tuturor! ce faceti? :Mpesh _01:
Sus In jos
Nathalia
*** Top Poster ***
*** Top Poster ***
Nathalia

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:25

lacra a scris:

Buna Lacra, eu cica fac curat. :to_01: :Fli_01:
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:26

LUCIK_LUCIK a scris:
lacra a scris:

cica... :Dn_01: de ce stai mai mult cu noi?! :Ks_01:
Sus In jos
iulia01
***VIP***
***VIP***
iulia01

Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:27

lacra a scris:
buna lacra :Ksn_01:
eu fac de mancare,am termint de maturat si am fost si in oras sa platesc facturile :Ibg_01:

buna georgi,eugen,lucik :Ksn_01: :Mpesh _01: heyyy
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:29

laryiuliana a scris:
lacra a scris:
eu fac de mancare,am termint de maturat si am fost si in oras sa platesc facturile :Ibg_01:

salutare lary, tu esti micuta gospodina. :Ksn_01: ce papa bun pregatesti...apropo de facturi si eu astazi le platesc ,dar dupa ora 13:30.
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:30

LUCIK_LUCIK a scris:
lacra a scris:

LUCIKO lasa curatenie si hai sa bem o cafeluta! :cafe _ : : cana - :
Sus In jos
iulia01
***VIP***
***VIP***
iulia01

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:33

lacra a scris:
laryiuliana a scris:
lacra a scris:

salutare lary, tu esti micuta gospodina. :Ksn_01: ce papa bun pregatesti...apropo de facturi si eu astazi le platesc ,dar dupa ora 13:30.
multumesc.. Embarassed ,supa de pui cu taitei : : tongue : : :ras _ 3: : :ras _ 3: : :ras _ 3:
am avut ce sta la coada :plc_01:
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:34

heyyy heyyy heyyy heyyy heyyy heyyy :Fli_01: :Fli_01: :Fli_01: :Ibg_01: :ahi_01: :agi_01: [/b][/color][/quote]votat valeriu 13 euroi mai are nevoie de 2987 euroi ,iar la celalalt nu stiu sa zic decat ca am oferit un punct lui valeriu :Bls_01: oricum mult succes!
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:37

buna georgi,eugen,lucik :Ksn_01: :Mpesh _01: heyyy[/quote]salutare lary, tu esti micuta gospodina. :Ksn_01: ce papa bun pregatesti...apropo de facturi si eu astazi le platesc ,dar dupa ora 13:30.[/quote]
multumesc.. Embarassed ,supa de pui cu taitei : : tongue : : :ras _ 3: : :ras _ 3: : :ras _ 3:
am avut ce sta la coada :plc_01:[/quote]deci nu tii post,suna bine supita eu o ador ,dar odraslele mele nu ,ei prefera ciorbita si cum fetita tine post trebuie sa pregatesc separat,cand gatesc ard toate ochiurile aragazului ,chiar si cuptorul. :cokys:
Sus In jos
iulia01
***VIP***
***VIP***
iulia01

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:42

lacra a scris:
deci nu tii post,suna bine supita eu o ador ,dar odraslele mele nu ,ei prefera ciorbita si cum fetita tine post trebuie sa pregatesc separat,cand gatesc ard toate ochiurile aragazului ,chiar si cuptorul. :cokys:
daca tin....tin pentru mine :Ibg_01: ,fac si eu ce gasesc ,dar nici carne nu prea consum ,mai mult vegetale : :ras _ 3: : :ras _ 3: : :ras _ 3:
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:44

laryiuliana a scris:
lacra a scris:
deci nu tii post,suna bine supita eu o ador ,dar odraslele mele nu ,ei prefera ciorbita si cum fetita tine post trebuie sa pregatesc separat,cand gatesc ard toate ochiurile aragazului ,chiar si cuptorul. :cokys:
daca tin....tin pentru mine :Ibg_01: ,fac si eu ce gasesc ,dar nici carne nu prea consum ,mai mult vegetale : :ras _ 3: : :ras _ 3: : :ras _ 3:
dintre toate vegetalele ,eu prefer carnita :Dn_01:
Sus In jos
iulia01
***VIP***
***VIP***
iulia01

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:48

lacra a scris:
laryiuliana a scris:
lacra a scris:
poate soia e vegetala sau cea de peste ....eu prefer pestele :Ibg_01:
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:50

laryiuliana a scris:
lacra a scris:
laryiuliana a scris:
lacra a scris:
imi place si pestele ,e foarte bun si sanatos ,voi pregati pe 25 03 ,se mananca obligatoriu atunci e SARBATOARE BUNA VESTIRE . :hg_01:
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:51

Lucikooooo,hai repede se raceste cafeaua! :cafe _ :
Sus In jos
iulia01
***VIP***
***VIP***
iulia01

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:54

lacra a scris:
imi place si pestele ,e foarte bun si sanatos ,voi pregati pe 25 03 ,se mananca obligatoriu atunci e SARBATOARE BUNA VESTIRE . :hg_01:[/quote]

aha si cu mamaliguta si cu mujdei de usutori.......
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:56

laryiuliana a scris:
lacra a scris:
imi place si pestele ,e foarte bun si sanatos ,voi pregati pe 25 03 ,se mananca obligatoriu atunci e SARBATOARE BUNA VESTIRE . :hg_01:

aha si cu mamaliguta si cu mujdei de usutori.......[/quote]obligatoriu ,altfel nici nu pot manca. : gaina_ :
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 11:59

:brj_01: LUCIKO ,HAI SA-TI DAU O MANA DE AJUTOR ,POATE ASA TERMINI SI VII LA O CAFELUTA!
Sus In jos
iulia01
***VIP***
***VIP***
iulia01

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 12:04

lacra a scris:

obligatoriu ,altfel nici nu pot manca. : gaina_ :[/quote]

eu am mancat si asa...cand nu am avut nici una nici alta.......
Sus In jos
lacra
***Junior***
***Junior***
lacra

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 EmptyMar 16 Mar 2010 - 12:05

laryiuliana a scris:
lacra a scris:

obligatoriu ,altfel nici nu pot manca. : gaina_ :

eu am mancat si asa...cand nu am avut nici una nici alta.......[/quote]eu nu pot ,am incercat odata insa fara rezultat . :Ibg_01:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!   Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!! - Pagina 22 Empty

Sus In jos

Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 22 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Cafeneaua Forumului ... Bine ati venit!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul Universitatii Spiru Haret :: CAFENEA ....SI VOIE BUNA!!! :: Arhiva CAFENEA ....SI VOIE BUNA!!!!-